Manteniment jurídic

Serveis legals per societats domiciliades a Andorra

El nostre bufet d’advocats també ofereix serveis legals per a la tinença dels llibres obligatoris i la preparació de les juntes generals ordinàries o extraordinàries de la vostra societat a Andorra.

Us acompanyem en el procés de constitució de societats

Creació de la societat
Canvis de dades socials

Efectivament, sigui durant la creació de la vostra empresa a Andorra o bé durant els nombrosos canvis que poden ocórrer a la vostra empresa durant la seva existència.

Les decisions de modificacions socials han de ser adoptades a través de juntes ordinàries o extra-ordinàries, segons el cas. Aquestes decisions s’han d’inscriure en els llibres d’actes, la tinença dels quals és obligatòria, i requeriran, en certes circumstàncies, modificacions dels estatuts de la Societat.

Actualització i manteniment jurídic de la teva empresa

Assessorament personalitzat

També podem assistir-vos durant les reunions previstes per celebrar les juntes generals d’accionistes. Els nostres advocats també us ajuden en la negociació i redacció de contractes de dret civil, comercial o laboral.

El nostre despatx assessora igualment les empreses andorranes en diferents branques del dret, i ofereix a les societats o empreses domiciliades al Principat d’Andorra, contractes de subscripció de serveis legals anuals, personalitzats.

Àrees de competència:

Els nostres advocats i assessors ofereixen els seus serveis en diferents àrees d’expertesa: dret andorrà (veure branques del dret), economia en general i, en particular, en l’àmbit de l’assessorament fiscal.

Contacta amb nosaltres

Deixa el seu missatge aquí i ens posarem en contacte amb vostè.