Compliance

advocats andorra la vella, advocat andorra la vella, advocats andorra, advocat, andorraLa identificació i clasificació dels riscos operatius i legals és cada vegada més prioritària en el món econòmic i fiscal. Així doncs, prevenir, gestionar, controlar i reaccionar davant posibles activitats de risc s’ha convertit en un punt de rellevància a nivell bancari.

Des de Aleix Advocats us assistim en la preparació d’un fitxer client de presentació destinat a les cinc principals entitats bancàries del país. Us ajudem a recollir tota aquella documentació que us permeti presentar la vostra trajectòria económico- fiscal tan com a persona física com, com a persona jurídica.

El nostre objectiu és facilitar al màxim la instauració del vostre projecte al Principat.

Com s’elabora un bon fitxer client?

Presentarem un fitxer al màxim complert possible que permeti veure la traçabilitat de la vostra activitat incloent documents que testimoniin la vostra situació financera, fiscal, mercantil i econòmica.

altres pàgines : redacció de contractes a Andorra, divorcis a Andorra, successions, residència, constitució de societats, inversió estrangera, dissolució de societats, compliance, manteniment jurídic

advocats-andorra.com