Constitució de societats

Andorra, un destí atractiu per les empreses

El Principat d’Andorra, gràcies al seu sistema tributari privilegiat i al seu entorn agradable i segur, s’ha convertit en un destí atractiu per a la implantació d’una activitat o per esdevenir resident.

Alhora, la liberalització de les inversions estrangeres a Andorra, l’entrada en vigor d’una fiscalitat directa sobre les societats i les activitats econòmiques atractiva, així com la signatura de convenis de no-doble imposició, han permès a l’economia nacional el desenvolupament d’eines econòmiques competitives per optimitzar les possibilitats d’èxit de nous inversors estrangers.

 

Tens interès a crear una empresa a Andorra?

Aleix Advocats us ajuda en tot el procés de constitució d'una societat

El nostre bufet d’advocats us ajuda en tots els tràmits legals necessaris per a la constitució d’una societat a Andorra o per la compravenda d’accions o participacions d’una societat andorrana ja existent, sigueu residents a Andorra o no. En cas de no ser residents, preparem una presentació del vostre projecte per tal d’obtenir una autorització d’inversió prop del Departament d’Inversions Estrangeres del Govern d’Andorra.  

Aleix Advocats, juntament amb BP Economistes, us proposa un assessorament jurídic, comptable i fiscal personalitzat pel vostre projecte de creació d’empresa. Qualsevol nou empresari, amb experiència o sense, ha de ser assistit i assessorat al moment de la creació de l’estructura de la seva empresa, ja sigui per la recerca de la denominació social, l’elaboració dels estatuts, o bé per determinar el règim de declaració d’impostos i establir el sistema de comptabilitat. Els nostres advocats i assessors poden treballar conjuntament sobre el vostre projecte.

Crear una empresa a Andorra: descobriu els avantatges d’una destinació de negocis excepcional

Benvinguts al Principat d’Andorra, una joia enclavada al cor dels Pirineus i un món de serenor i oportunitats pels negocis. Crear una empresa en aquest petit país ofereix nombrosos avantatges, ja que el Principat combina un entorn fiscal favorable amb un paisatge pintoresc i un ambient acollidor. Exploreu amb nosaltres per què Andorra s’ha convertit en la destinació escollida pels empresaris visionaris.

1. Atractius avantatges fiscals

Andorra és coneguda pel seu avantatjós règim fiscal, amb un dels impostos de societats més baixos d’Europa. Com a resultat, les empreses es beneficien d’un règim fiscal competitiu que fomenta el creixement i la inversió. L’impost sobre la renda a Andorra també és molt més baix que en altres països europeus. No existeixen impostos sobre successions a Andorra pels ciutadans andorrans.

2. Confidencialitat empresarial

El respecte envers la vida privada dels empresaris és una prioritat a Andorra. La confidencialitat de les dades està garantida per llei, la qual cosa aporta una seguretat addicional a les empreses.

3. Estabilitat econòmica

Tot i la seva reduïda superfície, Andorra gaudeix d’una notable estabilitat econòmica. El Principat ofereix un entorn fiable per les empreses, amb un sistema bancari sòlid i una gestió econòmica prudent.

4. Simplificació de tràmits

El suport de despatxos d’advocats especialitzats permet que la creació d’una empresa a Andorra es dugui a terme amb menys traves administratives, permetent als emprenedors iniciar el seu negoci amb total seguretat.

5. Accés al mercat europeu

Encara que es troba fora de la Unió Europea, Andorra ha signat acords duaners especials amb la Unió Europea, la qual cosa facilita el comerç amb els països membres i ofereix accés als mercats europeus.

6. Qualitat de vida excepcional

Els empresaris que escullen Andorra també es beneficien d’una qualitat de vida excepcional. Les majestuoses muntanyes, el clima agradable i l’ambient tranquil creen un entorn ideal per treballar i relaxar-se.

7. Oportunitats d’inversió

Ja sigui en el sector turístic, tecnològic o de serveis, Andorra ofereix oportunitats d’inversió en una gran varietat de camps, fomentant la diversificació d’activitats.

Podem ajudar-vos a fer que els vostres negocis tinguin èxit a Andorra

Si esteu preparats per donar vida als vostres projectes empresarials a Andorra, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Exploreu els avantatges fiscals i les oportunitats que us esperen. Consulteu els nostres advocats especialistes per facilitar-vos el procés de creació d’una empresa.

Contacteu amb nosaltres per obtenir informació personalitzada sobre la creació i el desenvolupament de la vostra societat a Andorra.

Procés de constitució d'una societat a Andorra per un no resident

Sol·licitud d'autorització d'inversió estrangera

Una vegada el vostre projecte està definit, preparem l’expedient necessari per a constituir una societat a Andorra (o per la compra de parts socials d’una societat existent) i presentem el vostre expedient a l’administració andorrana pertinent.

Obertura de comptes bancaris

El nostre bufet també us assisteix per obrir un compte bancari per la societat en constitució. Elaborem un dossier de presentació del client pel departament de compliance i us posem en contacte amb les entitats bancàries escaients.

Gestions notarials

També us ajudem en les gestions necessàries davant d’un notari a Andorra per protocol·litzar els estatuts de la societat que es constitueix, el qual recollirà la inversió estrangera duta a terme pel desembors del capital social requerit.

Procés de registre de societat

Finalment, us ajudem a l’hora d’inscriure la societat constituïda al Registre de Societats del Principat; demanar l’obertura de comerç davant el Registre de comerç d’Andorra; inscriure la societat i els administradors prop de la Caixa Andorrana de Seguretat Social, de l’administració fiscal, etc…

Declaració d'impostos

Els nostres advocats i assessors us poden acompanyar a l’hora de preparar i presentar les declaracions d’impostos a Andorra, ja sigui de les societats o comerços domiciliats al territori o de les persones físiques nou residents a Andorra.

 

Àrees de competència:

Els nostres advocats i assessors ofereixen els seus serveis en diferents àrees de competència: dret andorrà (veure branques del dret), economia en general i, en particular, en l’àmbit de l’assessorament fiscal.

Contacta amb nosaltres

Deixi el seu missatge aquí i ens posarem en contacte amb vostè.