Constitució de societats

Interès de la constitució de societats a Andorra

societats andorra, societat andorra, Constitució de societats, advocats societat andorra, andorra, advocatsEl Principat d’Andorra, gràcies al seu sistema tributari privilegiat i al seu  entorn agradable i segur, s’ha convertit en un destí atractiu per a la implantació d’una activitat o per esdevenir resident.

Alhora, la liberalització de les inversions estrangeres a Andorra, l’entrada en vigor d’una fiscalitat directa sobre les societats i les activitats econòmiques, atractiva, així com la signatura de convenis de no-doble imposició, han permès a l’economia nacional el desenvolupament d’eines econòmiques competitives per optimitzar les possibilitats d’èxit de nous inversors estrangers.

Si és del vostre interès desenvolupar una activitat, crear una empresa, constituir una societat a Andorra, implantar una sucursal a Andorra, traslladar la vostra empresa a Andorra o crear una societat offshore i encara no teniu la residència a Andorra, trobareu tot seguit, en unes línies, les principals gestions en les que us podrem assistir:

Constitució d’una societat a Andorra o compra-venda d’una societat andorrana

El nostre bufet d’advocats us ajuda en tots els tràmits legals necessaris per a la constitució d’una societat a Andorra o per la compra-venda d’accions o participacions d’una societat andorrana ja existent, sigueu resident a Andorra o no. En cas de no ser residents preparem una presentació del vostre projecte per tal d’obtenir una autorització d’inversió prop del Departament d’inversió estrangera del Govern d’Andorra.  

Aleix advocats juntament amb BP Economistes us proposa un assessorament jurídic, comptable i fiscal personalitzat pel vostre projecte de creació d’empresa. Qualsevol nou empresari, amb experiència o sense ha de ser assistit i assessorat al moment de la creació de la estructura de la seva empresa, ja sigui per la recerca de la denominació social, l’elaboració dels estatuts, o bé per determinar el sistema de declaració d’impostos a escollir i establir el sistema de comptabilitat. Els nostres advocats i assessors poden treballar conjuntament sobre el vostre projecte.

Una vegada que el vostre projecte està definit, preparem l’expedient necessari per a constituir una societat a Andorra ( o per la compra de parts socials d’una societat existent) i presentem el vostre expedient a l’administració andorrana pertinent.

El nostre bufet també us assisteix per obrir comptes bancaris per la societat en constitució. Elaborem un dossier de presentació del client per al departament de compliance i el posem en contacte amb les entitats bancàries escaients.

També us ajudem en les gestions necessàries davant d’un Notari a Andorra per tal de protocol·litzar els estatuts de la societat, la inversió estrangera duta a terme, així com el desembors del capital requerit.

Finalment, us ajudem a l’hora d’inscriure la societat constituïda al Registre de Societats del Principat; demanar la obertura de comerç davant el Registre de comerç d’Andorra; d’inscriure la societat i els administradors prop de la Caixa Andorrana de Seguretat Social, de l’administració fiscal, etc…

Els nostres advocats i assessors us poden acompanyar més endavant a l’hora de preparar i presentar les declaracions d’impostos a Andorra, ja sigui de les societats o comerços domiciliats en el territori o de les persones físiques nou residents a Andorra.

altres pàgines : redacció de contractes, divorcis a Andorra, successions, residència, inversió estrangera a Andorra, dissolució de societats, compliance, manteniment jurídic

Pàgina disponible en: espanyol sociedade Andorra, francès création société Andorre, anglès company formation andorra

advocats-andorra.com