Assessorament i litigis
Resolució de litigis a Andorra

Constitució del Principat d'Andorra

La Constitució del Principat d’Andorra del 14 de març del 1993 garanteix la seguretat jurídica en l’exercici d’uns drets fonamentals de la persona i els valors com la llibertat, la justícia, la democràcia i el progrés social. 

Aquests principis generals del dret també estan garantits en l’article 1 del Codi de l’Administració d’Andorra:

Assessorament en diverses arees de competència

Oferim assessorament a empreses, particulars, o administracions en vàries àrees de competència del dret andorrà:  veure “Àmbits del dret”.

Assistència en diverses branques del dret andorrà així com en dret internacional privat o públic.

Aleix Advocats proposa els serveis d’advocats especialistes en dret andorrà : dret civil,  dret administratiu,  dret de societats,  dret fiscal, dret laboral, dret immobiliari, dret successoral, dret mercantil, dret de la família, dret patrimonial, dret immobiliari, dret urbanístic, dret de la propietat intel·lectual, dret de la seguretat social i dret penal.

Els nostres assessors també proposen consultes en dret internacional privat, i dret internacional públic.

Sovint temes d’herència a Andorra impliquen verificar l’aplicació de lleis estrangeres per resoldre la successió.

Igualment, per resoldre alguns temes de dret fiscals, assumptes duaners, o altres afers de dret administratiu, cal verificar l’aplicació a Andorra de certs convenis internacionals.Àrees de competència:

Els nostres advocats i assessors ofereixen els seus serveis en diferents àrees d’expertesa: dret andorrà (veure branques del dret), economia en general i, en particular, en l’àmbit de l’assessorament fiscal.

Contacta amb nosaltres

Deixa el seu missatge aquí i ens posarem en contacte amb vostè.