Assessorament i litigis
Resolució de litigis a Andorra

Constitució del Principat d'Andorra

La Constitució del Principat d’Andorra del 14 de març del 1993 garanteix la seguretat jurídica en l’exercici d’uns drets fonamentals de la persona i els valors com la llibertat, la justícia, la democràcia i el progrés social. 

 

Assessorament en diverses arees de competència

Oferim assessorament a empreses, particulars, o administracions en diverses àrees de competència de dret andorrà (veure “Àmbits del dret).

Assistència en diverses branques de dret andorrà, dret internacional privat o públic.

Aleix Advocats proposa els serveis d’advocats especialistes en dret andorrà: dret civil,  dret administratiu,  dret de societats,  dret fiscal, dret laboral, dret immobiliari, dret de successions, dret mercantil, dret de família, dret patrimonial, dret immobiliari, dret urbanístic, dret de la propietat intel·lectual, dret de la seguretat social i dret penal.

Els nostres assessors també ofereixen consultes relatives al dret internacional privat, i dret internacional públic.

En aquest sentit, per exemple, els assumptes relatius a les successions a Andorra impliquen verificar l’aplicació de lleis estrangeres per resoldre la successió.

Igualment, per resoldre alguns assumptes fiscals, duaners o altres afers de dret administratiu, cal verificar l’aplicació a Andorra de certs convenis internacionals.

 

 

Àrees de competència:

Els nostres advocats i assessors ofereixen els seus serveis en diferents àrees de competència: dret andorrà (veure branques del dret), economia en general i, en particular, en l’àmbit de l’assessorament fiscal.

Contacti amb nosaltres

Deixi el seu missatge aquí i ens posarem en contacte amb vostè.