Consultes i assessorament jurídic

residencia activa andorra, residencia andorra El bufet d’advocats a Andorra, Aleix Advocats, us assessora i us ajuda en diversos àmbits del dret.

El nostre bufet s’ofereix per contestar les vostres preguntes d’ordre jurídic o consultes legals en diferents branques del dret andorrà, però també assumptes de dret internacional privat (en cas de conflictes de lleis o de dificultats per determinar la jurisdicció o tribunal competent), a través de consultes directes al nostre despatx.

Ens podeu adreçar les vostres consultes o demandes d’assessorament legal adreçant-nos un correu o un correu electrònic i us contestarem mitjançant la redacció de notes o d’informes jurídics.

El nostre bufet especialitzat en assessorament fiscaldret de societats i mercantilgestió d’empreses, també ofereix serveis de consultoria personalitzats a les empreses.

altres pàgines : redacció de contractes, divorcis, successions, residència a Andorrainversió estrangera a Andorra, dissolució de societats, compliance, manteniment jurídic

advocats-andorra.com